Nyheter

Ny kollega!

2019-11-08 10:00:00

Hisland Solutions prestenterar stolt vår senaste medarbetare Diego Gil Rubio. Diego representerar vår kund i deras elektromobilitetsprojekt.

Diego kommer ursprungligen från Spanien och har hunnit jobba i både England och Skottland innan han till slut landade i Sverige. Han har precis avslutat en master kurs i Power engineering vid Chalmers och stärker nu vårt team hos en av våra kunder inom Automotive sektorn. Vi önskar Diego lycka till och välkomnar honom till vårt framgångsrika team!

Vi har plats för dig

2019-02-27 16:00:00

Hej

Är du på jakt efter en kontorsplats? Bra, för vi söker nya hyresgäster!

Vi på Hisland Solutions är ett innovativt gäng med huvudkontor på Regnbågsgatan i närheten av dynamiska Lindholmen. Vårt företag består av engagerade konsulter inom teknikbranschen som mestadels är ute hos kunder. Detta är givetvis bra men det blir lite tomt i våra fina lokaler och vi vill gärna dela med oss av utrymmet. ”Vi” är den administrativa delen av företaget och vi är bra mycket charmigare än namnet antyder.

Du som hyr hos oss får en arbetsstation inklusive wifi, en normalförbrukning av skrivarpapper, samt enklare kontorsmaterial. Vi har tre badrum varav två är utrustade med duschar. Givetvis har du tillgång till vår trevliga lounge och kök samt våra två mötesrum.

Utöver detta får du din dagliga kopp nybryggda kaffe, frukt & bubbelvatten. Som om det inte vore nog har vi en gemensam frukost varje fredag som du givetvis avnjuter tillsammans med oss. Det trevliga sällskapet får du på köpet.

Är du miljömedveten ligger busshållplatsen Regnbågsgatan ett stenkast från vårt kontor där också Styr&Ställ har sina cyklar och du når båtkajen Lindholmspiren på 10 min till fots. Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns i området med vissa begränsningar om man inte är morgonpigg.

Från våra lokaler har du nära till Lindholmen science park, lunchrestauranger, gym och kanske t.o.m. en och annan potentiell kund.

Vi söker dig som vill ha en mindre kontorsplats i ett spännande område. Du får gärna syssla med innovationer men det är inget krav. Dock är det viktigt att kemin stämmer mellan oss eftersom vi skall kampera ihop. Vi gillar hållbara lösningar, smarta innovationer och spännande möten och ser gärna att du delar dessa värderingar.

Vi hyr ut sammanlagt 5 platser.

Inflyttning efter överenskommelse.

Låter detta intressant gå gärna in på vår hemsida www.hislandsolutions.se för mer info om oss eller maila mig på emma.blom@hisland.se för att bestämma tid att komma och kika på lokalerna

Ny Kollega!

2019-02-21 16:00:00

Hisland (Himec) Solutions presenterar stolt vår senaste medarbetare Naga Manikanta Chama. Manikanta kommer att jobba i vårt Automotive team som Junior elektroingenjör inom Embedded Systems.

Manikanta är från Andhra Pradesh, Indien och har bott i Sverige i nästan 3 år. Han har nyligen utexaminerats från Blekinge tekniska högskola i elektroteknik och hans magisteruppsats handlar om Performance Analysis of 5G Small Cell Network Topologies. Manikanta är inriktat på att lära sig och utveckla sin karriär inom radiokommunikationsteknik. Vi önskar Manikanta lycka till och välkomnar honom till vårt framgångsrika gäng!

Ny Kollega!

2018-12-18 16:00:00

Hisland (Himec) Solutions är stolta över att presentera vårt senaste tillskott, Emre Atiker. Emre kommer att stödja vår utveckling inom Automotive som Resident Engineer som arbetar inom området System & Applications.

Emre började sin karriär i Turkiet med att utveckla och testa styrmodulprogram för lastbilar inom fordonsindustrin hos Ford Otosan. Senare anslöt sig Emre till en av de största leverantörerna i Automotive OEM, Lear Corporation som Senior konsultingenjör med att utveckla och integrera programvara för batterikontrollmodulen och fungera som en bro mellan leverantörerna och ingenjörsteamet hos Ford Otosan. Han har arbetat i 7 år inom detta område och är en av branschens experter. Emre är ursprungligen från Turkiet och arbetar nu på ett uppdrag hos Lear Corporation, Sverige. Vi gratulerar Emre i förväg till hans framgång och hälsar honom välkommen till vår växande familj!

Ny Kollega!

2018-11-01 16:00:00

Hisland (Himec) Solutions kan nu stolt presentera vår senaste rekrytering, Anil Kumar. Anil kommer att stödja vår utveckling inom Energi-segmentet som beräkningsingenjör, inom mekanisk design och analys.

Anil har nyligen avslutat sitt examensarbete hos Volvo Cars Corporation där han jobbade med ett intressant projekt inom eldrift. Innan han kom till Sverige för att ta sin kandidatexamen arbetade Anil som designingenjör i 4 år inom olje- och gasdisciplinen för det framgångsrika företaget Halliburton med utvecklingen av Wireline-loggverktyg.

Anil är från Bengaluru, Indien och har bott i Sverige i drygt 2 år. Vi önskar Anil lycka till och välkomnar honom till vårt framgångsrika team!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.