Är du egenföretagare och på jakt efter nya uppdrag?

2021-09-27 21:00:00

Är du egenföretagare och på jakt efter nya uppdrag?

Eller kanske drömmer du om att bli egen? Då har vi något för dig. Om du som Hisland tror på möjligheten att förbättra världen med teknik, dvs. bidra till att skapa en värld möjlig att leva i och som inte blivit allt för negativt påverkad av mänskligheten? Om du svara jag på denna fråga läs vidare!

Vi är övertygade om att framtidens teknik kopplat till miljöutmaningar ännu inte har sett dagens ljus, som bl.a. Covid 19 är ett olyckligt men färskt exempel på.

Ny teknik och nya behov skapar

hela tiden nya förutsättningar för livet på jorden och vi anser att detta måste mötas med nya innovationer i syfte att få balans i människlighetens evolution - häri ligger vårt fokus. Med innovation och vill vi bidra till en bättre värld och vår mission är att få så många människor som möjligt att samverka för detta.

Vi söker nu entreprenörer

som delar vår verklighet och kan stödja våra nuvarande och framtida kunders digitalisering och innovationsprojekt?

Är du:

-        Projektledare med erfarenhet av digital teknik

-        Mjukvaruutvecklare med erfarenhet av C, C++ som kan driva projekt

-        Systemarkitekter inom mjukvara

-        El och mekanikkonstruktör

-        Mekatroniker

-        Anläggningskonstruktörer

-        Projektingenjörer 

-        Processingenjörer

så har vi spännande uppdrag till dig!

Med Hisland är vår intention att skapa en plats där människor i samverkan skapar eller förstärker redan framgångsrika entreprenörer som utvecklar banbrytande företag. Om ni ser att ni kan identifiera Er i detta ”tänk” så tror jag definitivt att vi kan vara en fin matchning.

Skicka in ditt CV på work (at) hisland.se och märk rubriken med ”Hisland Contractor”. Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.