Hisland (Himec) på UK Offshore Vind 2017 mässan

2017-06-26 16:00:00

Hisland (Himec) Solutions var en del av Offshore Wind 2017 i Storbritannien tillsammans med partner Crest Consultant och Varvsudden. Under vårt besök kunde vi mötas och diskutera framtida vindprojekt med nyckelaktörer som täckte alla aspekter av vindkraft.

Det var två hektiska dagar där vi försökte få en insyn hos över 400 utställare som presenterade sina företag, produkter och tjänster i två enorma utställningshallar.

Under våra besök träffade vi representanter från ledande offshorebolag som tydligt beskrev möjligheterna och utmaningarna inom vindkraftsektorn. Eftersom vi är övertygade om att Hisland (Himec) Solutions tillsammans med sina partners är en del av utvecklingen inom vindkraft, kan ingenting hindra oss från chansen att inspirera våra presumtiva kunder om de tekniska och innovativa lösningarna som nu mer än någonsin behövs för att driva vind industrin framåt. Vi vill bl.a. med vårt deltagande tydligt demonstrera vår ambition om att Hisland (Himec) bidrar till och förnyar samt bygger grunden för kreativitet och innovation inom sektorn. Vi kommer göra allt för att driva vindkraftsprojekten till nästa nivå.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.