HISLAND SÖKER EN NY ”SAMBO”

2021-07-20 11:00:00

Tror du som Hisland på möjligheten att förbättra världen med teknik, dvs. bidra till att skapa en värld möjlig att leva i och som inte blivit allt för negativt påverkad av mänskligheten? Om du svara jag på denna fråga läs vidare!

Vi är övertygade om att framtidens teknik kopplat till miljöutmaningar ännu inte har sett dagens ljus, som bl.a. Covid 19 är ett olyckligt men färskt exempel på.

Ny teknik och nya behov skapar hela tiden nya förutsättningar för livet på jorden och vi anser att detta måste mötas med nya innovationer i syfte att få balans i människlighetens evolution - häri ligger vårt fokus. Med innovation vill vi bidra till en bättre värld och vår mission är att få så många människor som möjligt att samverka för detta.

Vårt ledarskap bygger på att skapa nyfikenhet och experimentlusta genom att se och bekräfta människors engagemang. Vi vill skapa den rätta innovationskulturen som verkar för att vår vision infrias i alla led i koncernen – från ägare och hela vägen ut, på riktigt.

ÄR DU DEN RÄTTA?

Vi söker nu företag som delar vår verklighet och kan stödja våra framtida innovationsprojekt. Med vårt kontor är vår intention att skapa en plats där människor i samverkan skapar eller förstärker redan framgångsrika entreprenörer som utvecklar banbrytande företag.

Om ni ser att ni kan identifiera Er i detta ”tänk” så tror jag definitivt att vi kan vara en fin matchning.

FRAMTIDEN OCH DEN SMARTA STADEN

På Hisland strävar vi efter att skapa en miljö baserad på omtanke, lärande, samarbete och samhörighet. En plats där människor, idéer och affärer ges utrymme att växa, tillsammans i vår resa mot en framtid vi valt att definiera som ”SMART CITIES”.

Den smarta staden som kommer kräva gränsöverskridande samarbeten och just nu har vi utrymme tillgängligt i våra 400 m2 stora lokaler på Lindholmen (där det händer).

Allt ingår så att du kan fokusera på ditt arbete. Kaffe / te, WIFI, frukost, frukt och mycket mer. Möjligheten till friskvård och fitness har du ca. 300 m från vårt kontor.

Vi har +20 platser i öppna och slutna miljöer. Hör av dig till oss så berättar vi mer och diskuterar bästa lösning för ditt behov!

Se vår introduktionsfilm på: Hisland office

OM HISLAND

En Hislander tänker ofta ”utanför boxen” och erbjuder kunden oväntade lösningar, som kan ge dem vingar att flyga ännu högre, ännu längre. Vi försöker ständigt skapa nya innovationer och bana väg för ett nytt ”tänk”. Vi tror inte på hinder utan utforskar nya perspektiv med en tydlig intention att på bästa för alla nå det önskade målet. För att uttrycka det enkelt, vi får saker att hända.

Läs mer på: Hisland

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.