Ny Area Manager System & Applications!

2020-03-02 10:00:00

Vi är stolta att meddela på grund av vår tillväxt (på 1 063%) de senaste fyra åren och fortsatt stark utveckling, har förmånen att välkomna Jonas Persson som Area Manager System & Applications. Jonas kommer att stödja och bygga upp vårt framgångsrika System & Application team inom och andra IT relaterade möjligheter samt utmaningar i Hislands resa mot SMART CITIES.

Jonas kommer med över 20 års erfarenhet till Hisland familjen med en framgångsrik karriär från stora företag såsom HCL, Volvo Group, IBM, PostNet, Posten IT, Lindex inom IT. Han började sin karriär som systemingenjör och växte genom sin nyfikenhet in i roller som teamledare och flyttade till nya ansvarsområden och fick förtroendet att stödja IBM, där han fick ansvar att axla rollen som Operativ Chef och projektledare. Efter IBM gick han över till Volvo IT (del av Volvo Group) teamet och fick rollen som SQL Server Specialist. Jonas har därefter, under sina 10 år i Volvo Group utvecklats personligen och bl.a. axlat rollen som Global Product Manager SQL Server där han fick chans att utveckla ett globalt produktteam spridda över världen i länder som USA, Frankrike, Indien, Belgien, Brasilien och naturligtvis Sverige där de utvecklade och ansvarade för 15 000 databaser för interna och externa kunder. Hans karriär inom Volvo fortsatte ytterligare några år där han stödde Volvo Group globala Enterprise-infrastrukturmiljöer för både interna och externa kunder.

Jörgen Brörk, VD och grundare av Hisland Group, säger citat: ”Jonas Persson är en viktig nyckelperson i vår resa mot att bli en lösningsleverantör gentemot SMART CITIES som med sin erfarenhet och expertis tar ansvaret för att stödja våra kunders. Vi är stolta och inspirerade av att ha en senior nyckelspelare som Jonas som en Hislander.

Jonas växte upp i den ”lilla” staden Alingsås, nära Göteborg med skolning från Göteborgs Universitet. Hans bakgrund är systemteknik. När Jonas inte är nedsänkt i sitt intresse kopplat till programvara och applikationer, IT- och systemarkitektur, tillbringar Jonas tid med sin fru Marie och sönerna Ludvig och Sigvard, och de älskar alla att resa och båtlivet på sommaren. Vidare tror Jonas på kraften i att bygga långsiktigt hållbara relationer genom personliga interaktioner, så skicka honom en lunchinbjudan på LinkedIn och se också till att du följer också Hisland Solutions och vår utveckling mot att skapa en bättre värld med teknik!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.