Ny AREA MANAGER!

2017-01-27 15:00:00

Hisland (Himec) Solutions har anställt Alejandro Morate som Area Manager – AUTOMOTIVE. Alejandro kommer att vara ansvarig för att förvalta utveckla samt underhålla vårt snabbt växande Automotive segment. Vidare kommer han också att ansvara för den dagliga operativa driften och hela Automotive teamet .

Alejandro har en imponerande karriär inom bilindustrin där han började 2005 som programvaruingenjör på Lear Corporation i Spanien. Han började som civilingenjör, ansvarig för mjukvaran och valideringsprocessen i flera fordons projekt där de lyckades uppnå Automotive SPICE nivå 3.

2007 flyttade Alejandro till Sverige för att leda en grupp inom systemintegration. 2012 började han på Volvo Personvagnar inom R&D och mjukvaruutveckling där han fick chansen att förvalta ett team samtidigt som han byggde och utvecklade sin ledarskapsförmåga men också att förvalta, planera och genomföra stora projekt, med särskild kompetens inom programvara men också i produktions- och tillverkningsprocessen där han haft ledande roller innan han under Q1 2017 valde att börja på Hisland (Himec) Solutions AB.

Hisland (Himec)s VD – Jörgen Björk kommenterar bolagets senaste strategiska rekrytering så här, citat:

”Behovet av experter inom bilbranschen är hög och tekniken förändras snabbt och vi har stora möjligheter att arbeta och utvecklas med våra kunder och partners för att skapa smarta, intelligenta lösningar som ökar värdet för dem, sina intressenter och samhället i stort. det är spännande tider framöver för vår bransch och vi är glada över att få arbeta med duktiga kollegor.”

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.