Ny kollega!

2017-03-22 16:00:00

Vi kan med nöje meddela att vi har anställt Paul Melotte. Paul är en erfaren senior konsult med bred kunskap om Onshore och offshore kvalitetssäking inom bl.a. svetsning och ytbeläggning. Paul kommer att arbeta som projektledare för kvalitetssäkring i våra olika i vindkraftprojekt inom vårt område Energy och offshore i Europa och Asien.

Utöver sin härliga personlighet, tillför Paul ett stort värde med sin omfattande erfarenhet inom kvalitetsäkring av offshore vindenergiprojekt i Europa och Asien. Med praktisk erfarenhet av rollen som företagets representant mot kund, samt ett analytiskt sinne i den operationella offshore vindenergisektorn, utgör Paul en enorm tillgång för Hisland (Himec) Solutions! Vi har upplevt en snabb tillväxt inom offshore vindenergi-segmentet, så Paul kommer att utgöra en stor hjälp i att säkra en stabil utveckling av våra internationella projekt.

Som sitt första uppdrag kommer han att tillsammans med en sk.”EPCI (Engineering, Procurement, Construction and Installation)” entreprenör för att arbeta med fundament, tillverkning, installation, liksom vind turbin generator installationen, av en offshore vindkraftspark utanför Belgiens kust. I detta projekt kommer Paul ansvara för inspektioner av fundamenten vid överlämnandet offshore, vind turbin generatorer, liksom övervakning av reparationer av fundamenten. Han kommer även att skapa och följa upp avvikelser liksom säkerställa att Hälsa Säkerhet och miljöregler som exempelvis Hälsa, Säkerhets och miljörapportering efterlevs. Detta, tillsammans med sin svetsarerfarenhet, ger Paul värdefulla fackkunskaper för att etablera och utveckla en hållbar kvalitet.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.