Vi har plats för dig

2019-02-27 16:00:00

Hej

Är du på jakt efter en kontorsplats? Bra, för vi söker nya hyresgäster!

Vi på Hisland Solutions är ett innovativt gäng med huvudkontor på Regnbågsgatan i närheten av dynamiska Lindholmen. Vårt företag består av engagerade konsulter inom teknikbranschen som mestadels är ute hos kunder. Detta är givetvis bra men det blir lite tomt i våra fina lokaler och vi vill gärna dela med oss av utrymmet. ”Vi” är den administrativa delen av företaget och vi är bra mycket charmigare än namnet antyder.

Du som hyr hos oss får en arbetsstation inklusive wifi, en normalförbrukning av skrivarpapper, samt enklare kontorsmaterial. Vi har tre badrum varav två är utrustade med duschar. Givetvis har du tillgång till vår trevliga lounge och kök samt våra två mötesrum.

Utöver detta får du din dagliga kopp nybryggda kaffe, frukt & bubbelvatten. Som om det inte vore nog har vi en gemensam frukost varje fredag som du givetvis avnjuter tillsammans med oss. Det trevliga sällskapet får du på köpet.

Är du miljömedveten ligger busshållplatsen Regnbågsgatan ett stenkast från vårt kontor där också Styr&Ställ har sina cyklar och du når båtkajen Lindholmspiren på 10 min till fots. Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns i området med vissa begränsningar om man inte är morgonpigg.

Från våra lokaler har du nära till Lindholmen science park, lunchrestauranger, gym och kanske t.o.m. en och annan potentiell kund.

Vi söker dig som vill ha en mindre kontorsplats i ett spännande område. Du får gärna syssla med innovationer men det är inget krav. Dock är det viktigt att kemin stämmer mellan oss eftersom vi skall kampera ihop. Vi gillar hållbara lösningar, smarta innovationer och spännande möten och ser gärna att du delar dessa värderingar.

Vi hyr ut sammanlagt 5 platser.

Inflyttning efter överenskommelse.

Låter detta intressant gå gärna in på vår hemsida www.hislandsolutions.se för mer info om oss eller maila mig på emma.blom@hisland.se för att bestämma tid att komma och kika på lokalerna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.