FORDON

Att internetvärlden bryggas samman med fordonsindustrin har vi redan fått erfara. Och på så vis lär det med all sannolikhet fortsätta. Revolutionerande teknologi driver förändringen mot en ny framtidsbild. Vi ser en morgondag där fordonsindustrin kommer att genomsyras av tre tydliga trender:

Självkörande och extremt säkra fordon 
Självkörande bilar kommer troligen förbättra säkerheten på vägarna och i grunden förändra hur miljoner människor förflyttar sig. Oavsett om det gäller att rädda liv eller att spara tid, kommer självkörande fordon förändra människors liv till det bättre.

Elektriska och klimatneutrala fordon
Elektriska bilar som körs på klimatsmart el förutspås kunna förbättra luftkvaliteten och reducera global uppvärmning avsevärt, vilket påverkar oss alla.

Uppkopplade fordon
Uppkopplade bilar förutspås kunna förbättra användarvänligheten, vilket vi redan idag har vant oss vid inom andra områden.
Framtidsutsikterna är hisnande. Vi på Hisland har kunskapen och drivet att vara en del av den föränderliga fordonsindustrin. Vår fordonsgrupp besitter den expertis som krävs för att förändra branschen. Ta hjälp av oss för att vinna nya marker.

Låt oss hjälpas åt!

Kontakta vår områdeschef för fordon, Alejandro MORATE: alejandro.morate@hisland.se

Läs mer om industritjänster

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.